0 emner

Ofte stillede spørgsmål

Standarder
  • Komforten er i top og de fleste af vores briller er med fleks stænger.

  • Alle briller med styrke er med centreringsafstand PD 62mm+/- 1 mm CE standard.

  • Næsten alle vores læsebriller og glidende overgang er med antirefleks.

  • Alle vores minus briller er med CR39 linser og antirefleks, optikernes foretrukne kvalitetsvalg.

  • Alle vores briller og solbriller er med splintfri glas, polycarbonat – UV400, beskytter både mod UVA- og UVB-stråler.

  • Alle vores briller er testet for nikkel efter gældende CE standarder.

  • Alle vores briller er CE-godkendt.

Vores styrker kan vælges mellem:
-1,0 | -1,5 | -2,0 | -2,5 | -3,0 | -3,5 | -4,0 til +1,0 | +1,5 | +2,0 | +2,5 | +3,0 | +3,5 | +4,0
På udvalgte briller har vi også styrke 0,00

Betalingsmuligheder

Betalingskort – betal med kreditkort når bestillingen sendes (Visa/Visa Electron/VPay, MasterCard/Maestro,JCB, Diners/Discover og Mobilepay). Vi tager ikke kortgebyrer.

Sikker betaling

Det er sikkert at handle online. Det er meget sikkert at betale med Visa/Visa Electron/VPay, MasterCard/Maestro,JCB, Diners/Discover og Mobilepay på you&me eyewear.dk. Når du indtaster din adresse og kreditkort oplysninger sker det gennem SSL (Secure Sockets Layer). Hvilket betyder at detaljerne er krypteret, så uautoriserede personer kan hverken se eller læse oplysningerne. Når du indtaster dine private oplysninger og ligger din ordre hos You&me Eyewear vil du automatisk være beskyttet af en sikker forbindelse. Betaling via kreditkort er sikker og godkendt af 3D Secure/SecurePay . Så du kan frit benytte dit kreditkort på en sikker måde på you&me eyewear.dk.

Levering

Bestil inden kl. 13.00 på hverdage, og få din pakke leveret dagen efter.
Obs. Vi holder ferielukket i uge 5, alle bestillinger fra d. 27/1 kl. 13 bliver pakket og sendt mandag d. 6/2-23

Bestiller du senere end kl. 13 på fredage eller i weekenden, vil din ordre blive pakket og afsendt på den efterfølgende arbejdsdag. Leveringstid 1-2 dage. 

Dette gælder i hele Danmark. Øerne er undtaget, her vil leveringstiden normalt være 2 dage.

Logistik og leveringsomkostninger.:

GLS Pakke Shop – Afhent din pakke i nærmeste GLS Pakke Shop. Pris for levering til GLS pakkeshop er 20,- kr. Vi tilbyder fri fragt til GLS pakkeshop ved køb fra 300,- kr.
GLS erhvervslevering til adressen. 
Pris for levering er 35,- kr. Her kan ikke opnås fragtfrit uanset købets beløb.
GLS privatlevering til adressen. Pris for levering er 50,- kr. Her kan ikke opnås fragtfrit uanset købets beløb.
Som modtager har du mulighed for at udstede en fuldmagt til GLS. Så kan du få leveret pakker til din adresse, uden at du skal være hjemme. Dette kan du gøre hos GLS online.
Gælder dog ikke Grønland og Færøerne.

Fragten er for tiden til Grønland 247,- kr og til Færøerne 361,- kr. der kan ikke opnås fragtfrit til Grønland og Færøerne ved minimums køb.

Vi har valgt at spare på papiret på naturens vegne, derfor vil vi sende ordrebekræftelse, ordreafslutning, handelsbetingelser og fortrydelsesformular pr. mail.

Fortrydelse

Der er 14 dages fuld fortrydelsesret på alle varer. Fortrydelsesfristen løber fra den dag, du har modtaget varen eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Du kan fortryde ved at give os besked om, at du fortryder dit køb inden 14 dage, pr. tlf. eller ved at benytte vores kontaktformular på siden.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du returnerer eller sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Varen skal afsendes til os senest 14 dage efter du har fortrudt købet.  Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. Hvis du nægter modtagelse, vil du modtage beløbet for varerne minus returforsendelse. 

Du må undersøge og evt. prøve varen som det vil være tilladt i en fysisk butik. Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde som den fungerer på. Det betyder, at varen skal være ubrugt, med alle originale mærker påsat.

Er ovenstående betingelser ikke opfyldt, vil der være tilfælde hvor varen mister hele sin værdi, og man vil ikke være berettiget til at få penge tilbage.

Returnerer du varen, sker dette for egen risiko. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Genbrug gerne forsendelses pakningen. Husk at vedlægge kopi af medsendte faktura og få en kvittering for tilbageforsendelsen. Send ikke returvarer pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du kan også bestille en returlabels til GLS pakkeshop hos os nemt og hurtigt, prisen er 20,- kr. Følg blot linket her returnering
eller nederst på siden.

Tilbagebetaling

Når du fortryder, refunderer vi betalingen modtaget fra dig.

Håndteringen af din returforsendelse kan tage flere dage. Forvent en samlet behandlingstid på min. 5 dage efter modtagelsen af din returpakke.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Der pålægges ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Håndteringen af din returforsendelse kan tage flere dage. Forvent en samlet behandlingstid på min. 5 dage efter modtagelsen.

Reklamation

Hvordan reklamerer jeg over en vare?

Når du handler hos You & Me Eyewear har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet eller pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor 2 måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ønsker du en at reklamere, gøres dette via vores kontaktformular på siden eller e-mail.

Hvad gør jeg hvis en vare mangler i pakken?

Venligst send en skriftlig information til os på via vores kontaktformular eller ring til os på tlf. 45951101

Pakke beskadiget ved levering, hvad gør jeg?

Du skal nægte modtagelse af pakken med denne begrundelse. Og kontakte os via vores kontaktformular på siden eller ring til os på tlf. 45951101

Forkert vare leveret

Skulle du have modtaget en pakkefejl, beklager vi naturligvis dette, og beder dig kontakte os på tlf. 45951101

Telefontid alle hverdag fra kl. 8.30 til 15.00 eller via vores kontaktformular.

Skriftlige henvendelser
Vi besvare din henvendelse på mail sat@ymeyewear.dk eller via kontaktformularen hurtigst muligt. Svartider er 1 – 2 hverdage.

Få gratis renseservietter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en pakke gratis renseservietter med dit næste køb. 

Du modtager en mail med rabatkoden. 

Rabatkoden er gældende i 10 dage

Tak for din tilmelding.