Briller Tilbehør

Returnering

SEND DIN ORDRE RETUR – NEMT, HURTIGT & BILLIGT.

Du har 14 dages returret på alle varer fra modtagelsesdatoen, du skal derfor bestille en returlabel eller meddele os om returneringen senest 14 dage efter modtagelse. Vi har gjort det nemt for dig at returnere dine varer hos YMeyewear.dk, du skal blot følge nedenstående trin.
Du har forlænget returret på køb i december til og med d. 31/1-24

  1. Bestil GLS returlabel: Indtast ordrenr. samt postnr. og tryk find ordre
  2. Print din returlabel ud og sæt den på pakken.
  3. Aflevér pakken ved en dansk GLS pakkeshop.
  4. HUSK altid at få en kvittering for indlevering af pakken. Det er din garanti for at pakken er sendt, hvis pakken bliver væk ved returforsendelse.

Når du vælger at benytte en GLS returlabel, vil returfragten på 25,- kr. blive fratrukket i dit tilgodehavende fra den/de varer, der returneres. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb. Du modtager en mail, når vi har modtaget din returnering og beløbet betales tilbage til dét kort, som er brugt ved købet indenfor få hverdage.

Du er naturligvis velkommen til at benytte en anden distributør, dog skal pakken være med omdeling (IKKE til pakkeshop). Pakken skal sendes til:

YM Eyewear – SA-Trading A/S
Bøllemosevej 10
3550 Slangerup

FÅ EN VALGFRI MOMOSTICK

Køber du for mere end 200kr*, så kan du frit vælge imellem alle vores momosticks. Læg den momostick i kurven, som du ønsker.

Find udvalget af momosticks HER

*eksklusiv fragt

 

You have Successfully Subscribed!