0 emner

    firmaet You & Me eyewear-SA Trading A/S

Vi er et dansk familiefirma med mange år på markedet inden for fashion og livsstilsprodukter.

Udover vores store udvalg inden for ready-to-wear briller handler vi også med andre kvalitetsprodukter, fx:

GoodLight ™ – Sodfrie lys til hygge og velvære

Vi har blandt andet agenturet på de enestående miljøvenlige og sodfrie GoodLight™ lys, som findes både i neutrale versioner og som luksuriøse duftlys med æteriske olier. GoodLight™ lys er udviklet af et amerikansk familiefirma, som fokuserer på sunde, klimavenlige og bæredygtige løsninger –  ”Because you breathe, what you burn”, som de siger. GoodLight™ lysene er fremstillet af naturmaterialer, der er produceret under streng hensyntagen til miljø, klima og sundhed. Selve lysene består af voks fra bæredygtigt producerede RSPO-certificerede oliepalmer med en væge af ren bomuld. De er helt fri for syntetiske stoffer, paraffin og stearin. Det gælder også duftlysene fra GoodLight™, som ligeledes er fremstillet med 100% naturlige essentielle olier. GoodLight™ er lys for dig, der vægter miljø og sundhed højt – og som søger bæredygtigt producerede, rent plantebaserede alternativer til traditionelle paraffin- eller stearinlys. I en fantastisk kvalitet med lang brændetid – endda til en rigtig god pris.

Ægte kvalitetsparfumer

Hos YM Eyewear-SA-Trading handler vi også med kvalitetsparfumer. Det vil sige ægte parfumer, med et højt indhold af naturlige æteriske olier. Mange af de billige ”parfumer”, som i virkeligheden er det man kalder ”Eau de Toilette”, har et lavt indhold af olier eller indeholder syntetiske stoffer. Vores kvalitetsparfumer er derimod fremstillet nænsomt af 100% naturlige olier på god gammeldags manér. Du finder ingen syntetiske farvestoffer, duftforstærkere eller konserveringsmidler i vores parfumer – kun ren alkohol og naturlige æteriske olier. Vores kvalitetsparfumer bevarer derfor duften længe på huden, og du behøver ikke bruge ret meget ad gangen. Kort sagt – en oplevelse af god kvalitet til en fornuftig pris.

For alle vore produkter gælder, at KVALITETEN er afgørende.

At handle med kvalitetsprodukter er vores passion. Fordi det giver en bedre oplevelse at få et rigtig godt produkt til en god pris. Og det mener vores kunder også. At vi har tæt på nul reklamationer er for os en vigtig indikation for, at vores kvalitet og kundens oplevelse af værdi for pengene hænger sammen.

Hos YM Eyewear-SA-Trading går vi også op i at levere en god service.

Vi kan godt lide en uformel og nede-på-jorden tone, og er dagligt i kontakt med forhandlere over hele landet for at holde os ajour med salget.