Bæredygtig briller banner

Kvalitet & bære­dygtighed er vigtigt for os!

For alle vore produkter gælder, at KVALITETEN er afgørende.

Vi er et dansk familiefirma med mange år på markedet inden for fashion og livsstilsprodukter.

At handle med kvalitetsprodukter er vores passion. Fordi det giver en bedre oplevelse at få et rigtig godt produkt til en god pris. Og det mener vores kunder også. At vi har tæt på nul reklamationer er for os en vigtig indikation for, at vores kvalitet og kundens oplevelse af værdi for pengene hænger sammen.

Hos YM Eyewear-SA-Trading går vi også op i at levere en god service.
Vi kan godt lide en uformel og nede-på-jorden tone, og er dagligt i kontakt med forhandlere over hele landet for at holde os ajour med salget.

 

Vælger du også grønnere briller?

Klima- og miljøhensyn stiller en stadig større rolle for forbrugerne. Det er en megatrend, der ser ud til at blive dagsordensættende i lang tid fremover. Det gælder også inden for mode og personlig pleje. Derfor præsenterer vi nu en helt ny kollektion af briller fra Y&M, der imødekommer både den stil- og miljøbevidste brillebruger: GREENFLEX fra YM-EYEWEAR A/S

Med GREENFLEX kan du give dine kunder en prisvenlig mulighed for også at vælge klima- og miljøbevidst når de køber ready-to-wear briller. Samtidig med, at de køber et velkendt produkt, der holder kvaliteten med den skarpe stil, sikre funktionalitet og høje sikkerhed.

Klima og miljø er en tydelig trend, som stadig vokser globalt og i Danmark. Stadig flere forbrugere ønsker mulighed for at kunne træffe miljøvenlige valg, når de køber nye produkter. Når det gælder ready-to-wear-briller er vi ude i en produktgruppe, hvor denne mulighed hidtil har manglet. Vores GREENFLEX imødekommer denne trend.

Y&M GREENFLEX kollektion er fremstillet af 45% biobaseret materiale (fra vores leverandør, der fremstiller verdens første højtydende biobaserede gennemsigtige polymerer). Det giver et meget lavt Co2-aftryk sammenlignet med traditionelle acetat-materialer. Dette skyldes blandt andet at materialet kan fremstilles og bearbejdes ved relativt lave temperaturer. Det gør brillen til et godt valg, ikke mindst for den bevidste forbruger, der er interesseret i klimavenlige produkter med et lavt Co2-aftryk.

BRING NATURE INTO CULTURE

100% environmentally friendly with only natural grasses and recycled plastic

Vi ser et stort potentiale i Norden til denne serie af 100 % miljøvenlige kontorartikler af høj kvalitet og helt uden overflødig kemi. Serien indbefatter kuglepenne, stift blyanter, notesbøger, papirkurve – alle fri for BPA/BPS-parabener.

Vi kalder miljøserien – Truegrasses. Artiklerne består primært af græsstrå, og så har vi tilsat en meget begrænset mængde af genanvendeligt plastik. Det betyder at risikoen for allergiske reaktioner er formindsket mest muligt.

Så vi bringer med denne nye serie indenfor #BÆREDYGTIGHED# naturens egne råvarer ind i dagligdagens produkter, så vi sparer på jordens ressourcer ved fremstillingen og senere bortskaffelsen.
Seriens flotte design og materialevalg udtrykker ”star quality” og har en god historie-fortælling, sidstnævnte står på emballagerne og på indlægssedler.

Truegrasses støtter urbefolkningen i Amazonas regnskov, eksempelvis, og har opkaldt to go koppen, Cofan, efter sig. Denne stamme er truet p.g.a. regnskovens tilbagegang.
Produkterne har fine detaljer således er skriveredskaberne triangulære for at man holder bedre på dem og notesbøgerne indeholder en kort introduktion af miljøspørgsmål inden selve genbrugspapir bogen til personlige notater og optegnelser.

Alt i alt kan vi sige at Truegrasses serien ”brings nature into culture”.
Alle vores produkter har certifikater som dokumenterer produkternes høje miljøstandarder.

FREMTIDENS INNOVATION & MILJØ

SAVE THE OCEAN®

Fashion voksen / børnesolbriller som er fremstillet af bjærgede fiskenet fra havet.

Spøgelsesnet er tabte fiskenet, der har revet sig løs fra fiskefartøjer og derefter fortsætter med at fange fisk og krebsdyr i havet. Disse net er store dødsfælder for dyrelivet. Ikke blot fisk men også havpattedyr og fugle fanges i nettene og omkommer. Samtidig bliver nettene langsomt nedbrudt til mikroplast, som er til stor skade for hele miljøet.

SAVE THE OCEAN® solbrillekollektionen fra Y&M Eyewear er fremstillet af bjærgede spøgelsesnet og kasserede fiskenet. Når fiskerne afleverer nettene, får de mulighed for at indkøbe nye marine redskaber og andre fornødenheder. Dermed bliver bjærgning af tabte net og indlevering af kasserede net langt mere attraktivt for fiskerne – og resultatet er færre spøgelsesnet i havet.

De indsamlede net bliver på miljømæssigt forsvarlig vis renset, smeltet om og granuleret til et materiale, der har de samme fine egenskaber som ny plast. Dette materiale bruger vi til de nye brillestel i kollektionen.

Ved at vælge SAVE THE OCEAN® solbriller bidrager du derfor direkte til et renere havmiljø og til at bevare livet i havene.

Med SAVE THE OCEAN ® kollektionen støtter du udviklingen af en bæredygtig industri der:

 

  • Bevarer havmiljøet
  • Begrænser plastforurening
  • Genbruger ressourcer
  • Arbejder miljømæssigt forsvarligt
  • Skaber økonomisk incitament for lokal indsamling af net

FÅ EN VALGFRI MOMOSTICK

Køber du for mere end 200kr*, så kan du frit vælge imellem alle vores momosticks. Læg den momostick i kurven, som du ønsker.

Find udvalget af momosticks HER

*eksklusiv fragt

 

You have Successfully Subscribed!