0 emner

    firmaet You & Me eyewear-SA Trading A/S

Vælger du også grønnere briller?

NYHED til den klimabevidste brillebruger

Klima- og miljøhensyn stiller en stadig større rolle for forbrugerne. Det er en megatrend, der ser ud til at blive dagsordensættende i lang tid fremover. Det gælder også inden for mode og personlig pleje. Derfor præsenterer vi nu en helt ny kollektion af briller fra Y&M, der imødekommer både den stil- og miljøbevidste brillebruger: GREENFLEX fra YM-EYEWEAR A/S

Med GREENFLEX kan du give dine kunder en prisvenlig mulighed for også at vælge klima- og miljøbevidst når de køber ready-to-wear briller. Samtidig med, at de køber et velkendt produkt, der holder kvaliteten med den skarpe stil, sikre funktionalitet og høje sikkerhed.

Klima og miljø er en tydelig trend, som stadig vokser globalt og i Danmark. Stadig flere forbrugere ønsker mulighed for at kunne træffe miljøvenlige valg, når de køber nye produkter. Når det gælder ready-to-wear-briller er vi ude i en produktgruppe, hvor denne mulighed hidtil har manglet. Vores GREENFLEX imødekommer denne trend.
Y&M GREENFLEX kollektion er fremstillet af 45% biobaseret materiale (fra vores leverandør, der fremstiller verdens første højtydende biobaserede gennemsigtige polymerer). Det giver et meget lavt Co2-aftryk sammenlignet med traditionelle acetat-materialer. Dette skyldes blandt andet at materialet kan fremstilles og bearbejdes ved relativt lave temperaturer. Det gør brillen til et godt valg, ikke mindst for den bevidste forbruger, der er interesseret i klimavenlige produkter med et lavt Co2-aftryk.

Vi er et dansk familiefirma med mange år på markedet inden for fashion og livsstilsprodukter.

Udover vores store udvalg inden for ready-to-wear briller handler vi også med andre kvalitetsprodukter, fx:

Ægte kvalitetsparfumer

Hos YM Eyewear-SA-Trading handler vi også med kvalitetsparfumer. Det vil sige ægte parfumer, med et højt indhold af naturlige æteriske olier. Mange af de billige ”parfumer”, som i virkeligheden er det man kalder ”Eau de Toilette”, har et lavt indhold af olier eller indeholder syntetiske stoffer. Vores kvalitetsparfumer er derimod fremstillet nænsomt af 100% naturlige olier på god gammeldags manér. Du finder ingen syntetiske farvestoffer, duftforstærkere eller konserveringsmidler i vores parfumer – kun ren alkohol og naturlige æteriske olier. Vores kvalitetsparfumer bevarer derfor duften længe på huden, og du behøver ikke bruge ret meget ad gangen. Kort sagt – en oplevelse af god kvalitet til en fornuftig pris. Alle vores parfumer er allergitestet.

For alle vore produkter gælder, at KVALITETEN er afgørende.

At handle med kvalitetsprodukter er vores passion. Fordi det giver en bedre oplevelse at få et rigtig godt produkt til en god pris. Og det mener vores kunder også. At vi har tæt på nul reklamationer er for os en vigtig indikation for, at vores kvalitet og kundens oplevelse af værdi for pengene hænger sammen.

Hos YM Eyewear-SA-Trading går vi også op i at levere en god service.

Vi kan godt lide en uformel og nede-på-jorden tone, og er dagligt i kontakt med forhandlere over hele landet for at holde os ajour med salget.

Få gratis renseservietter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få en pakke gratis renseservietter med dit næste køb. 

Du modtager en mail med rabatkoden. 

Rabatkoden er gældende i 10 dage

Tak for din tilmelding.