Handelsbetingelser

Betaling

Visa/Visa Electron/VPay, MasterCard/Maestro,JCB,Diners/Discover og Mobilepay, vi tager ikke kortgebyrer. Ved betaling med Visa, Mastercard og Visa Elektron reserveres købsbeløbet på din konto, indtil betaling sker.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Levering
Hurtig levering, bestiller du inden kl. 12 har du allerede din pakke dagen efter.
Levering 1- 2 dage, vi sender ikke i weekenden eller på helligdage.

GLS Pakke Shop – Vi tilbyder gratis fragt ved køb over 300,- kr. ellers koster forsendelsen kun 25,- kr til en pakkeshop.

GLS erhvervslevering til adressen. Pris for levering er 40,- kr. Her tilbyder vi gratis fragt ved køb over 500,- kr.
Ved en erhvervsadresse forstås en adresse der er momsregistreret hos SKAT.

GLS privatlevering til adressen. Pris for levering er 50,- kr. Her tilbyder vi gratis fragt ved køb over 500 kr.
Som modtager har du mulighed for at udstede en fuldmagt til GLS. Så kan du få leveret pakker til din adresse, uden at du skal være hjemme.
Dette kan du gøre hos GLS online.

Gælder dog ikke Grønland og Færøerne.

Fragten er for tiden til Grønland 247,- kr. og til Færøerne 361,- kr. der kan ikke opnås fragtfrit til Grønland og Færøerne ved minimums køb.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives på sat@ymeyewear.dk,
tlf. 45 95 11 01 eller via vores kontakt på websiden. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder her. Endvidere kan fortrydelse finde sted, ved at modtagelse af varen, nægtes. Fortrydelse af en del af købet, hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende en eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Du kan også inden fortrydelsesfristens udløb blot bestille en returlabels til GLS pakkeshop hos os nemt og hurtigt, prisen er 25,- kr.

Du har forlænget returret på køb i december til og med d. 31/1-24

Følg blot linket her returnering eller nederst på siden.

Ved evt. returnering, bedes du sørge for at man kan se afsenderen og ordrenr. i eller på pakken, benyt evt. medsendte kort.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du kan også bestille en returlabels til GLS pakkeshop hos os nemt og hurtigt, prisen er 25,- kr. Følg blot linket her returnering eller nederst på siden.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Vi anbefaler, at varen er udstyret med alle påsatte labels, da det ellers kan udgøre en værdiforringelse af varen.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb retur på de varer der returneres. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne (dog ikke leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder).

Vi tilbagefører betalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre vi har aftalt andet.

Vi vil tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret pakken.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

YM EYEWEAR – SA-TRADING A/S

Bøllemosevej 10

3550 Slangerup

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling og/ eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes retur i forsvarlig emballage, gerne den brugte forsendelseskasse. Og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

 

YM EYEWEAR – SA-TRADING A/S

Bøllemosevej 10

3550 Slangerup

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling og/ eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

 

Personoplysningerne registreres hos SA-Trading A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Den dataansvarlige på YM EYEWEAR er SA-Trading A/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis de beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os på sat@ymeyewear.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Yvonne på sat@ymeyewear.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen som du vil klage over, have kostet mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse.  

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 10 juni 2022.

 

 

FÅ EN VALGFRI MOMOSTICK

Køber du for mere end 200kr*, så kan du frit vælge imellem alle vores momosticks. Læg den momostick i kurven, som du ønsker.

Find udvalget af momosticks HER

*eksklusiv fragt

 

You have Successfully Subscribed!