Handelsbetingelser

Betaling

Visa/Visa Electron/VPay, MasterCard/Maestro,JCB,Diners/Discover og Mobilepay, vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først dit kort, når varen afsendes.

Ved betaling med Visa Elektron reserveres købsbeløbet din konto, indtil betaling sker. Eller pengene frigivesIfølge aftale med din kortudsteder. Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Levering

GLS Pakke Shop Afhent din pakke i nærmeste GLS Pakke Shop. Pris for levering til GLS pakkeshop er 29,- kr. Vi tilbyder fri fragt til GLS pakkeshop ved køb fra 300,- kr.

GLS erhvervslevering til adressen. Pris for levering er 50,- kr. Her kan ikke opnås fragtfrit uanset købets beløb. GLS privatlevering til adressen. Pris for levering er 50,- kr. Her kan ikke opnås fragtfrit uanset købets beløb.
Gælder dog ikke Grønland og Færøerne.

Fragten er for tiden til Grønland 247,- kr. og til Færøerne 361,- kr. der kan ikke opnås fragtfrit til Grønland og Færøerne ved minimums køb.

Ved en erhvervsadresse forstås en adresse der er momsregistreret hos SKAT.

Ved ordrer bestilt inden kl. 12 hverdage, vil vi gøre vores bedste for at sende din pakke samme dag. Ellers leveringstid 1-2 dage. Vær opmærksom på, at vi ikke sender ordrer helligdage og i weekenden.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives sat@ymeyewear.dk, tlf. 45 95 11 01 eller via vores kontakt websiden. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder her. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du har 14 dages returret alle varer fra modtagelsesdatoen, du skal derfor bestille en returlabel eller meddele os om returneringen senest 14 dage efter modtagelse. Vi har gjort det nemt for dig at returnere dine varer hos YMeyewear.dk, du skal blot følge nedenstående trin.

  1. Bestil GLS returlabel her
  2. Indtast ordrenr. samt postnr. og tryk find ordre
  3. Print din returlabel ud og sæt den pakken, eller download QR koden hvis du ikke har en printer.
  4. Aflevér pakken ved en dansk GLS pakkeshop.
  5. HUSK altid at en kvittering for indlevering af pakken. Det er din garanti for at pakken er sendt, hvis pakken bliver væk ved returforsendelse.
  6. Når du vælger at benytte en GLS returlabel, vil returfragten 29,- kr. blive fratrukket i dit tilgodehavende fra den/de varer, der returneres. Du modtager en mail, når vi har modtaget din returnering og beløbet betales tilbage til dét kort, som er brugt ved købet inden for få hverdage.

Du er naturligvis velkommen til at benytte en anden distributør, dog skal pakken være med omdeling (IKKE til pakkeshop). Pakken skal sendes til:

YM Eyewear SA-Trading A/S
Bøllemosevej 10
3550 Slangerup

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du ikke tage den i egentlig brug.

Vi anbefaler, at varen er udstyret med alle påsatte labels, da det ellers kan udgøre en værdiforringelse af varen.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb retur de varer der returneres. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostningerne (dog ikke leveringsomkostningerne i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder). Senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget den besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører betalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med- mindre vi har aftalt andet.

Vi vil tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret pakken.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

YM EYEWEAR SA-TRADING A/S
Bøllemosevej 10
3550 Slangerup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt ovenstående adresse

mod forudgående aftale.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling og/ eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes retur i forsvarlig emballage, gerne den brugte forsendelseskasse. Og husk at en kvittering for afsendelse, vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

YM EYEWEAR SA-TRADING A/S
Bøllemosevej 10
3550 Slangerup

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet detaljeret som muligt. Vi modtager ikke pakker uden omdeling og/ eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos SA-Trading A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger vores vegne og ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige YM EYEWEAR er SA-Trading A/S.

Du har ret til at oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis de beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du kan skrive til os sat@ymeyewear.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte YM Eyewear sat@ymeyewear.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen som du vil klage over, have kostet mindst 720 kr. og højst 100.000. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her ec.europa.eu/odr.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 3. april 2024.

FÅ EN VALGFRI MOMOSTICK

Køber du for mere end 200kr*, så kan du frit vælge imellem alle vores momosticks. Læg den momostick i kurven, som du ønsker.

Find udvalget af momosticks HER

*eksklusiv fragt

 

You have Successfully Subscribed!